Referentieprojecten

Een bodemverontreiniging; daar kan je wakker van liggen. Maar als je precies weet waar je aan toe bent slaap je vaak een stuk rustiger. In de afgelopen jaren hebben we veel van ons klanten naar tevredenheid geholpen om hun bodemprobleem tastbaar en overzichtelijk te krijgen en de verontreiniging waar nodig te saneren. Met onze expertise en openheid hebben we van onze klanten het vertrouwen gekregen. zodat wij samen met onze klanten mooie projecten hebben kunnen realiseren. Daar zijn we best trots op en dat willen we ook graag laten zien.

Opdrachtgevers

Met onze expertise en openheid hebben we van onze klanten het vertrouwen gekregen, zodat wij samen met onze klanten mooie projecten hebben kunnen realiseren. Wij voeren bodemprojecten uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren gemeenten, provincies, waterschappen, grondwaterwinbedrijven, projectontwikkelaars, en de industriële bedrijven en civiele aannemers.

Gezien de complexiteit en verbondenheid met onze projecten werken wij regionaal en veelvuldig in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch-Breda-Eindhoven. Echter door onze specialistische kennis en oplossende aanpak, voeren wij op verzoek van enkele vaste opdrachtgevers ook projecten buiten deze regio uit.

Een bodemverontreiniging staat vaak synoniem voor hoge kosten en veel risico. Het is een geruststellende gedachte dat je een partner hebt die alles voor je regelt en proactief knelpunten aanpakt. Belangrijk is wel dat je elkaar vertrouwd en met enige regelmaat ook scherp houdt. Er gaat dan minder tijd verloren aan overleggen, afstemmen, controleren, rapporteren etc.. Doelmatig, korte lijnen en aanpakken.

Graag ontzorgen wij onze opdrachtgevers en nemen dan ook als het nodig is de projectregie en –verantwoordelijkheid in eigen hand.

“Voor onze projecten streven wij altijd naar meest optimale oplossing. “